Trouwfilm

Gevoel, emotie en beleving komen samen op deze dag vol herinneringen. Een trouwfilm legt het voor je vast. Om altijd terug te kunnen gaan naar dat moment.

Vraag direct een offerte aan
scroll

Werkwijze trouwfilm

Een trouwfilm moet uniek en persoonlijk zijn. Je moet er later met trots naar terug kunnen kijken. Wij starten ieder traject met drie stappen. Vanuit deze drie stappen werken wij verder. Altijd in overeenstemming, altijd voor een optimaal resultaat. Wat dat is? Dat bepalen we samen.

Bekijk onze werkwijze

Bijzondere dag, bijzondere film

Een trouwdag is natuurlijk een bijzondere dag. En een bijzondere dag verdient een bijzondere film! Aerial Promos maakt voor u een unieke film. Eentje die je nooit meer zal vergeten en die je nog jaren met plezier terugkijkt. Jullie verhaal, van jullie dag. De film van jullie huwelijksdag moet tijdloos zijn, zodat jullie dit moment voor altijd kunnen herbeleven op film.

Persoonlijke trouwfilm

De film moet er natuurlijk mooi uitzien, maar het belangrijkste is dat de film persoonlijk is. Het is jullie trouwdag en jullie moment. Wij zoeken in iedere bruiloft een verhaal. Een verhaal waaromheen wij de film kunnen maken en die ons houvast geeft hoe wij de film moeten insteken. Over 15 jaar kijk je nog steeds met een lach terug naar die mooie bruiloft. Die dag die in je herinneringen voor altijd voorbij zal blijven flitsen, maar waarvan de film zorgt dat je helemaal niks meer vergeet. Om dit te realiseren gaan wij voor de trouwerij altijd goed met jullie in gesprek. We gaan samen met jou kijken hoe we de bruiloft mooi in beeld kunnen krijgen en wat de focuspunten voor de dag moeten gaan worden. Zo wordt het altijd een film, die bij jullie past.

Dronebeelden

Voor jouw trouwfilm kunnen wij ook gebruikmaken van dronebeelden. Spectaculaire beelden, die jouw trouwdag op een nog uniekere manier vastleggen. Een mooie toevoeging aan jouw trouwvideo.

Trouwfilm laten maken

Wil jij een unieke trouwfilm laten maken, die aansluit bij jouw boodschap en die mensen niet snel meer zullen vergeten? Neem dan direct contact met ons op.