Commercial

Een krachtige boodschap die aanzet tot doen, voelen of denken. Een commercial staat op zichzelf, of als belangrijk onderdeel van een reclamecampagne.

Vraag direct een offerte aan
scroll

Werkwijze commercial laten maken

Iedere commercial is uniek. Met een eigen boodschap en bedoeling. Het is onze taak om dat verhaal leven in te blazen. Om ervoor te zorgen dat het opvalt en aanspreekt. Daarom starten wij ieder traject met drie stappen. Vanuit daar werken we verder. Altijd in overeenstemming, altijd voor een optimaal resultaat. Wat dat is? Dat bepalen we samen.

Bekijk onze werkwijze

Boodschap

Bij het laten maken van een commercial is een goede, duidelijke boodschap essentieel. De boodschap is het verhaal wat jij wil dat de kijker van de commercial onthoudt. Het is hierbij belangrijk om niet te veel verschillende boodschappen in één commercial te plaatsen. Dit gaan mensen niet onthouden en de interesse van de kijker zal snel afdwalen. Samen met jou gaan wij opzoek naar de boodschap die jouw bedrijf moet uitstralen in de video. We zoeken naar het juiste onderwerp en kijken samen met jou hoe deze boodschap gaat leven in de video.

Een goede commercial blijft hangen

Commercials zijn een perfect middel om jouw doelgroep aan te spreken. Een goede commercial blijft hangen. Dat is wat wij ook met jouw commercial willen bereiken. De doelgroep moet jouw commercial onthouden, ze moeten het doorvertellen aan familie, vrienden, collega’s, kennissen en de buurman. Het verhaal moet gaan leven, jouw verhaal moet gaan leven.

Commercial laten maken Aerial Promos

Wil jij een unieke commercial laten maken, die aansluit bij jouw boodschap en die mensen niet snel meer zullen vergeten? Neem dan direct contact met ons op.