Brandmovie

Jouw verhaal, jouw merk, jouw boodschap. Een brand movie is een unieke productie die verborgen werelden onthult of bekende werelden in een ander licht laat zien.

Vraag direct een offerte aan
scroll

Werkwijze brandmovie

Iedere brandmovie is uniek. Het is onze taak om jouw brandmovie leven in te blazen. Het verhaal te laten ontstaan met een eigen boodschap en bedoeling. Wij doen dit door het volgen van drie stappen. Dit is onze basis en vanuit hier werken wij door tot het eindproduct. Altijd in overleg met jou, om een optimaal resultaat te bereiken.

Bekijk onze werkwijze

Positioneren in de markt

Een brandmovie is de perfecte tool om jouw merk of product beter in de markt te positioneren. Om een plek in de markt te veroveren is het belangrijk dat je opvalt, eruit springt en laat zien waar het merk of product voor staat.

Aandacht trekken

Samen met jou maken we een brandmovie die de aandacht trekt. Als je al precies weet wat je wil of juist nog opzoek bent naar een beetje inspiratie, wij helpen je. We gaan met jou opzoek naar de mogelijkheden en leggen je ook uit hoe we dit aan gaan pakken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat werkt en hoe jouw film de aandacht kan trekken.

Voice-over

Om jouw brandmovie nog meer kracht bij te zetten kan een voice-over helpen.  Een voice-over werkt in veel gevallen om de boodschap van jouw brandvideo extra te benadrukken en uit te lichten. We hebben een grote database aan stemacteurs. Zo heb jij oneindig veel keuze uit stemmen voor jouw video. Wij helpen jou kiezen met de juiste stem voor jouw video.

Brandmovie laten maken door Aerial Promos

Wil jij een brandmovie laten maken die het verhaal van jouw merk of product laat zien en die jouw doelgroep overtuigd? Neem dan direct contact met ons op.