Social video

Social video’s zijn een ideaal medium om een groot publiek te bereiken. Met behulp van Social Media video’s kun je een product, dienst of bedrijf op een creatieve manier tonen aan jouw publiek.

Vraag direct een offerte aan
scroll

Werkwijze Social video

Iedere Social video is uniek. Social video’s hebben elk een eigen boodschap en eigen bedoeling. Wij starten ieder traject met drie stappen. Vanuit hier werken wij verder. Altijd in overeenstemming, altijd voor een optimaal resultaat. Wat dat is? Dat bepalen we samen.

Bekijk onze werkwijze

Geef je Social kanaal een boost

Bewegende beelden werken altijd goed. Het triggert mensen. Bij Aerial Promos zijn wij gespecialiseerd in jouw verhaal op de juiste manier bij de doelgroep op het netvlies te printen. Zakelijke video’s, persoonlijke video’s, vlogs, productvideo’s, je kan het zo gek niet bedenken. Alles past op jouw Social Media-kanaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. En dat is mooi meegenomen, want ook onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Aandacht van de klant

Social video’s zijn kort en vooral de eerste seconden zijn belangrijk. Die seconden moeten de aandacht van de klant trekken. Bij Aerial Promos zijn we hierin gespecialiseerd en weten we precies hoe deze doelgroep wordt geprikkeld. Sfeer en het verhaal van jouw bedrijf staan op de eerste plek. De video moet mensen inspireren, ontroeren, informeren of motiveren. Het moet een doel hebben. Een doel wat past bij jouw bedrijf. Dit doel gaan we gezamenlijk bepalen.

Tekst en Beeld

Een combinatie van beeld en tekst, dat is wat een Social Video sterk maakt. Zo kan je, om jouw Social Video nog meer kracht bij te zetten bijvoorbeeld gebruik maken van een voice over. Een voice over versterkt jouw boodschap. Het helpt om jouw verhaal extra te benadrukken en uit te lichten. Ook is het sterk om tekst in de beelden te zetten of om beeld en tekst met elkaar af te wisselen. Wij kan jou hierbij adviseren wat voor jouw video het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van wat je wil vertellen.

Ondertiteling

Bij video’s op Social Media is ook ondertiteling een goede aanvulling. Veel mensen scrollen op hun Social Media zonder geluid. Door ondertiteling aan jouw Social Video toe te voegen, krijgen mensen die het geluid uit hebben staan de boodschap ook goed mee.

Social video laten maken

Wil jij een unieke Social video laten maken, die aansluit bij jouw boodschap en die mensen niet snel meer zullen vergeten? Neem dan direct contact met ons op.