Hoogwaardige videoproducties van strategie tot post-productie

Bekijk video
scroll
Mauro Sasso
Mauro Sasso

“Ik vind het belangrijk dat wat wij maken, raakt. Dat het doel bereikt wordt. Daarom probeer ik altijd samen met de opdrachtgever tot de kern te komen. Waar gaan we naartoe werken? En waarom? Hoe we dat op een creatieve en unieke manier kunnen invullen, dat is waar mijn kracht ligt. Zo maken we een video die écht spreekt.”

Yordi Schouten
Yordi Schouten

“Ik geloof dat een gestroomlijnd proces zorgt voor het beste resultaat. Daarom manage ik al onze trajecten van A tot Z en van offerte tot nagesprek. Ik geef richting en creëer heldere kaders. Zodat het voor onze opdrachtgevers én voor onszelf duidelijk is waar we mee aan de slag gaan. Samen werken we toe naar een optimaal eindresultaat.”

Over Aerial Promos

Wij zijn Aerial Promos. Wij geloven dat beelden spreken waar woorden tekort schieten. Dat een nauwkeurige samensmelting van beeld, geluid en tekst de kracht heeft om de aandacht te grijpen, vasthouden en boeien. Om emotie over te brengen. En zelfs om een verhaal tot leven te wekken. Wij helpen onze opdrachtgevers om die verhalen te vertellen.

Achter ieder bedrijf schuilt zo’n verhaal. Een verhaal dat vertelt wie je bent, en waar je voor staat. Een verhaal dat kan overtuigen. Omdat het echt is. Omdat het leeft. Dat verhaal, met die kracht en die emotie, vangen wij in een video. Dat doen we door unieke beelden te combineren met een pakkende tekst en meeslepende muziek. Zo zijn we keer op keer in staat om een gevoel over te brengen. Waar het verhaal ook over gaat, wat de boodschap ook is.

Dat doen we door onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Door te onderzoeken wat ze drijft, en wat ze uniek maakt. We hechten daar veel waarde aan, want iedere opdracht verdient aandacht en een eigen, persoonlijke benadering. En ieder verhaal verdient het om verteld te worden. Dat is waar we voor staan. En dat is waar iedere videoproductie die wij maken een reflectie van is.

Wat ons verhaal is? Wij zijn twee gedreven ondernemers met een visie. Wat ooit begon met een droom, is uitgegroeid tot iets wat veel groter is dan dat. Tot datgeen waar we ons iedere dag met energie, passie en creativiteit voor inzetten. Voor onze opdrachtgevers, en voor onszelf. Omdat we houden van wat we doen. Omdat we erin geloven.

Met aandacht voor resultaat

Ieder verhaal is uniek. Met een eigen boodschap en bedoeling. Het is onze taak om dat verhaal leven in te blazen. Om ervoor te zorgen dat het spreekt, én aanspreekt. Daarom starten wij ieder traject met drie stappen. Vanuit daar werken we verder. Altijd in overeenstemming, altijd voor een optimaal resultaat. Wat dat is? Dat bepalen we samen.

Bekijk onze werkwijze