Klantcase video

Je bent trots op de klanten die je hebt en wil aan potentiƫle klanten laten zien hoe tevreden ze zijn. Logisch! En wat is er nou mooier dan deze tevredenheid te vangen in beelden.

scroll

Werkwijze klantcase video laten maken

Iedere klantcase video is uniek. Elke klant is anders en ook elk klantverhaal is anders. Wij vertalen het enthousiasme van de klant in beelden. We zorgen ervoor dat het opvalt en aanspreekt. Wij starten elk traject dan ook met drie stappen. Vanuit daar werken we verder. Altijd in overeenstemming, altijd voor een optimaal resultaat. Wat dat is? Dat bepalen we samen.

Een beeld zegt meer

In woorden kan je heel makkelijk opschrijven hoe tevreden een klant wel niet is. Maar wie gelooft dat? Iedereen kan zeggen dat zijn of haar producten verreweg de beste is en dat de klant meer dan tevreden is. Maar een beeld zegt veel meer. Het unieke van een klantcase video is dat je de direct betrokkenen aan het woord ziet en ook hun enthousiasme in beeld gevangen ziet. Het komt geloofwaardiger over.

Een klantcase video maakt indruk

Een goede klantcase video maakt indruk op een nieuwe potentiƫle klant. Je kan het zien als een beeldende review van een tevreden klant. Wij zetten de klantcase video zo in elkaar dat de kwaliteit bijdraagt aan de geloofwaardigheid van de organisatie. Interviews, mooie overzichtsbeelden, droneshots, het bedrijf spat van je beeldscherm.

Waardering klanten

Je laat met een klantcase video zien dat je je klanten waardeert. De klanten doen namelijk niet alleen een goed woordje voor jou, nee jij zet ook hen in het zonnetje. De klanten worden op jouw website of socials geplaatst met een video, waarin hun bedrijf op een professionele wijze wordt uitgelicht. Het is eigenlijk een gratis reclame voor jouw klant.

Klantcase video laten maken

Wil jij een unieke klantcase video laten maken, die aansluit bij jouw boodschap en die mensen niet snel meer zullen vergeten? Neem dan direct contact met ons op.