Klantcase video

Over je project kun je veel vertellen. Maar beelden spreken zoveel meer dan een paar woorden. Aerial Promos vertaalt jouw project naar een projectfilm waar iedereen blij en enthousiast van wordt.

scroll

Werkwijze Aerial Promos

Iedere project is uniek. En zo ook jouw projectfilm. Wij gaan voor een unieke, eigen projectfilm, met een eigen boodschap en bedoeling. Wij blazen het verhaal van jouw project leven in. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het opvalt en aanspreekt. Daarom starten wij elk traject met drie stappen. Vanuit hier werken wij verder. Altijd in overeenstemming, altijd voor een optimaal resultaat. Wat dat is? Dat bepalen we samen.

Laat je project zien!

Je bent trots op jouw project. Het is een succes geworden en iedereen mag het zien. Laat het dan ook zien! Bij Aerial Promos kunnen wij jouw project in beeld vangen. Mooie beelden, die jouw project in volle glorie aan het grote publiek tonen. Het visitekaartje, die jouw project ook ver na de datum dat het is afgerond, nog laat leven. In een oogopslag laat je jouw publiek zien hoe je van een idee naar een eindresultaat bent gegaan. Een eindresultaat wat aanspreekt en blijft hangen bij de kijkers.

Projectfilm insteek

Een projectfilm kan je op meerdere manieren insteken. Een project video is geen reclame video, er wordt hier namelijk een realistisch beeld geschetst. Een realistisch beeld van hoe het project is verlopen, van knelpunten tot hoogtepunten. Knelpunten? Jazeker, het is juist heel sterk om ook de knelpunten in een project aan te geven en erbij te vertellen hoe je er als bedrijf een positieve draai aan hebt gegeven en hebt opgelost. Je laat zien waar jouw bedrijf toe in staat is, laat je autoriteit zien en toont jouw professionaliteit.

Film reeks

Naast een samenvatting van het project, kunnen wij ook het hele project voor jou in beeld brengen. Wij kunnen bijvoorbeeld elke maand een nieuwe ‘update-film’ maken, van de voortang van het project. Van begin tot eind. Of meerdere filmpjes, verdeeld over verschillende periodes. Zo kunnen we jouw project op diverse manieren in beeld brengen. Jij houdt jouw volgers op de hoogte van de voortgang!

Projectfilm laten maken Aerial Promos

Wil jij één of meerdere projectfilms door ons laten maken? Dat kan! Neem direct contact met ons op.